בעבר הלא מאוד רחוק, ברמן ממוצע לא היה צריך להתעסק עם יינות ולא להבין בהם יותר מדי, מקסימום לדעת להבדיל בין יין אדום ליין לבן. היום, הלקוח הישראלי מתעניין ביין יותר מאשר אי פעם, וכמות היין הנצרכת בברים גבוהה משמעותי, לכן גם הברמן הממוצע צריך להבין יותר ביינות כדי לתת את השירות הטוב ביותר.
קבלו עוד סרטון בסדרת ההדרכה של זמן אמיתי, איך לעבור קורס ברמנים בהצלחה עם ידע מספק גם על סוגי יין שונים, כולל יינות בוטיק. הסרטון בשיתוף ואב סוכרי, בעלי בית ספר זמן אמיתי.
קבלו עוד סרטון בסדרת ההדרכה של זמן אמיתי, איך לעבור קורס ברמנים בהצלחה עם ידע מספק גם על סוגי יין שונים, כולל יינות בוטיק. הסרטון בשיתוף ואב סוכרי, בעלי בית ספר זמן אמיתי.